Manželské večery - kurzy pro manželské páry

Dobré manželství lze ještě zlepšovat, problémy v manželství se dají řešit.
Aneb: Vyjděte si osmkrát na rande.

V České republice se začal šířit zajímavý a dle účastníků velmi přínosný kurz "Manželské večery". Kurz tvoří osm setkání a jeho záměrem je pomoci všem manželským párům posílit a prohloubit jejich partnerský vztah. Jeden z kurzů se nyní připravuje například v Praze.

• Kurz dává manželům výbornou příležitost strávit čas spolu jako pár a přitom se zabývat důležitými otázkami svého manželství.
• Manželské večery jsou velice praktické, pomohou vám získat a osvojit si důležité dovednosti, abyste mohli vytvořit hezké manželství na celý život.
• Každý večer dostanete příležitost užít si spolu dobrou večeři a přitom naslouchat a povídat si. Budete mít jako pár dostatek času k rozhovoru o tématu večera. Skupinová diskuse není součástí kurzu, soukromí párů je plně respektováno.
• Manželské večery se dnes konají již ve více než 28 státech světa. Na webu manzelskevecery.cz můžete vyhledat kurz i v blízkosti Vašeho bydliště.

Od 2.5. do 20.6.2011 každé pondělí od 19 nejdéle do 22 hodin v Komunitním centru svatého Prokopa, V Hůrkách 1292/8, Praha 5, Nové Butovice (metro B - Hůrka). Čeká vás osm večerů v příjemném prostředí. Začínáme večeří, poté následují promluvy vedoucího páru a pak to nejdůležíïtější - rozhovory v soukromí mezi vámi dvěma. Kurz je založen na biblických principech.

Témata:
2. 5. Budování pevných základů
9. 5. Umění komunikace
16. 5. Řešení konfliktů
23. 5. Síla odpuštění
30. 5. Rodiče a rodiče partnera
6. 6. Dobrý sex
13. 6. Láska v akci
20. 6. Závěrečný večer - v čem spočívá hezké manželství.

Cena kurzu pro pár je 1500Kč. Zahrnuje dvě příručky po 120Kč a cenu jednotlivých večeří. Pití si hradí každý pár samostatně. Ostatní náklady jsou sponzorovány. Závazné přihlášky: manželé Padevětovi, tel. 604 436 377 nebo milos.padevet@seznam.cz . Platby budou probíhat na prvním večeru. Kurz povedou Míla a Jiří Musilovi. Kurz pořádají ve spolupráci Římskokatolická farnost Praha - Stodůlky, Křesťanská společenství Praha, MC Heřmánek a Občanské sdružení Rodinné centrum Praha (www.rodinnecentrum.cz).

Více o kurzu Manželské večery najdete na www.manzelskevecery.cz.