Dárek pro každého 2023

Vánoční dárky patří neodmyslitelně k Vánocům. Díky vám, milým dárcům, jsme již devět let mohli dělat radost dětem ze sociálně slabých rodin, pro které byl právě dárek zakoupený vámi často jediným, který pod stromečkem našly. Pojďme i letos vykouzlit úsměvy na dětských tvářích.
Desátý ročník projektu „Dárek pro každého“ už klepe na dveře.  :)

JAK MŮŽETE S NÁMI POMOCI?
Na webových stránkách www.charitap7.cz najdete seznamy s dárky (seznam přání dětí nám poskytli zaměstnanci OSPOD MČ Prahy 7 a azylového domu pro matky s dětmi). Zapište se do interaktivní tabulky. Tímto si dárek zarezervujete. Dárek prosím zakupte, zabalte a přineste k nám do Charity (Dukelských hrdinů 16, Praha 7) do 11. 12. 2023. Rádi bychom vás požádali, zda byste nás prosím mohli informovat buď emailem (charitap7@seznam.cz) nebo telefonicky (tel: 266 710 712), kdy nám dárek budete doručovat. Dárek bude možné také na Charitu doručit každou sobotu mezi 11–12.30 hod. 

Případně můžete zaslat příslušný finanční obnos s identifikací dárku na č.ú. 2100235658/2010 a my dárek zakoupíme za vás. 

Jak bude vypadat předání dárků? Po domluvě s paní ředitelkou azylového domu a vedoucí OSPOD MČ Praha 7 budou dárky předány individuálně.  

Myslíme ale i na naše osamělé seniory. Pro zakoupení dárků platí podobný scénář. Seznam s dárky pro seniory najdete také na webových stránkách Charity.

Těšíme se na dalšího Ježíška s vámi.

S díky
Tým Charity Praha-Holešovice